Behand-linger

Your Skin tilbyder ultimativ forkælelse i alle vores behandlinger. Vi har nøje udvalgt de bedste produkter på markedet, så du er sikret den højeste kvalitet, og vi bruger altid de produkter der passer bedst til din hud og ønsker.

Har du spørgsmål til en behandling eller hjælp til at finde den rigtige behandling for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ansigtsbehandling

Ansigts-behandlinger

Forkæl dig selv med en lækker ansigtsbehandling og se resultater. Ligegyldigt om du vil arbejde på antiage, akne, hyperpigmentering, rødme eller blot ønsker velvære og ekstra glød, så er vi skønhedsklinikken for dig. Vi er uddannet kosmetologer og skræddersyer alle vores behandlinger til netop din hudtype og dine ønsker.

Make up

Make-up

Skal du stå knivskarpt til et event? Eller ønsker du vejledning til, hvordan du lægger en makeup, der passer til din ansigtsform, står vi klar til at hjælpe dig. Skal du giftes har vi stor erfaring med brudemakeup og får dig til at shine på din store dag.

Med vores erfaring, viden og pure cosmetics, opnår vi den makeup du drømmer om. 

Fødder

Hænder og fødder

Sæt fokus på dine negle og lad os få dem til at shine. Når vi tager dine negle under kyndig behandling, inkluderer det en flot Gellak. Gellak fås i alle regnbuens farver og holder i op til 3 uger. Vi forkæler også gerne dine hænder med en lækker behandling.

Øje

Vipper og bryn

Der har aldrig været større fokus på vipper og bryn. Brynene skal være knivskarpe. Men det kan være svært at finde den form og farve, som passer til dig og din ansigtsform. Vi farver også dine vipper, så der kommer ekstra fokus på dine øjne.  

Voksbehandling

Voks-behandlinger

Vi fjerner effektivt uønsket hårvækst, på en mild og skønsom måde. Alt efter hvilket område du ønsker at få vokset, bruger vi enten flydende voks eller strips. For at opnå det bedste resultat bruger vi Berodin voks, som er super effektiv og mild mod huden.

bryn

Permanent makeup

Permanent makeup er for alle! For dig der gerne vil have perfekte bryn uden at skulle bruge tid på det om morgenen, og dig der vil have fyldige læber døgnet rundt – uden det ser unaturligt ud.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS