Ansigts-behandlinger

Bliv forkælet med en af vores ansigtsbehandlinger. Uanset om du vil arbejde på antiage, akne, pigment, rødme, dehydreret hud eller give din hud en smuk glød, har vi en behandling til dig. Alle ansigtsbehandlingerne skræddersyes efter dine ønsker og hudtype.

Complete Facial

VARIGHED: 75 MIN. PRIS: 795 KR.

En luksuriøs ansigtsbehandling som tilbyder hele pakken. Vi behandler i enten Murad eller pHformula og skræddersyer behandlingen lige præcis til dig. Behandlingen begynder med en hudanalyse med dobbelt afrens og derefter en fantastisk frugtsyre Peeling step 1-3 eller indslusning af 30 % rent C-vitamin. Huden dybderenses og derefter udføres en afslappende massage efterfulgt af en maske afhængig af hudtype, brynene rettes og afsluttes med serum og beskyttende cremer.

Pure Facial

VARIGHED: 50 MIN. PRIS: 595 KR.

Pure Facial er en ansigtsbehandling, som skræddersyet lige præcis til dig. Vi behandler i enten Murad eller pHformula og fokuserer på enten dybderens eller massage. Behandlingen begynder med en hudanalyse med dobbelt afrens og derefter en fantastisk frugtsyre peeling step 1 eller 2 eller indslusning af 30 % rent C-vitamin, alt afhængig af hudtype. Huden dybderenses, eller også giver vi en ansigtsmassage efterfulgt af en maske afhængig af din hudtype, brynene vokses og afsluttes med serum og beskyttende cremer.

Ling Signature Facial

Varighed: 80 min. Pris: 995 kr.

Østens filosofi møder vestens teknologi. Kendis kosmetolog Ling Chan har udviklet højeffektive produkter til denne effektive og dybt afslappende ansigtsbehandling. Til dig der gerne vil have den ultimative behandling. Ansigtsbehandlingen begynder med en dobbelt afrensning og derefter afstressende massage for at bortviske enhver spænding og øge cirkulationen af huden. Herefter gøres der brug af 3 skræddersyede peelingsprodukter, hvor huden efterfølgende grundig dybderenses. Efter dybderensen påføres en kinesisk urtemaske og til slut en Ginseng fugtmaske, som masseres ind med en ægte jaderulle. Til slut rettes brynene, og så afslutter vi behandlingen ved at tilføre serummer og beskyttende cremer.

Tillægsydelser

Lidt ekstra luksus
  • Dybderens eller massage
    100 kr.
  • Næse, overlæbe, ører eller hage
    100 kr.
  • Overlæbe + hage
    175 kr.

pHformula

Varighed: 50 min. Pris: 595 kr.

pHformula behandlingen er en resultatskabende behandling, der har fokus på dine ønsker og behov. Specielt indenfor ældning, rødme/rosacea, hyperpigmentering og akne/uren hud er behandlingen ekstrem effektiv. Vi starter ud med at afrense huden, hvorefter vi påfører huden med phFormulas S.K.I.N Primer, som affedter huden fuldstændig. Dernæst laves der en sensitivitetstest, på en skala fra 1-10 for at finde ud af, hvor følsom huden er - den virker også som en transportsystem, for at frugtsyren bedre kan trænge ned. Vi pensler huden med frugtsyre, som udvælges efter din hudtype. Vi retter dine bryn og påfører en maske, som også bestemmes af din hudtype, samtidig får du en afslappende håndmassage. Til sidst påføres der beskyttende cremer og solfaktor.

Teenage behandling

Varighed: 45. min. Pris: 495 kr.

En ansigtsbehandling hvor vi behandler i enten Murad eller pHformula og har fokus på dybderens. Behandlingen begynder med en enzym Peeling, så vi får peelet huden for døde hudceller. Derefter dybderenses huden for urenheder og tilstoppede porer, dernæst påføres maske efter hudtype. Brynene rettes og til sidst påføres serum og beskyttende cremer.

Lunch time treatment

Varighed: 30 min. Pris: 495 kr.

Behandlingen er til dig, der gerne vil opnå et skønt boost og glød på kort tid. På 30 min. skræddersyr vi en behandling, som passer til din hud. Her behandler vi enten i Murad eller pHformula. Vi begynder med afrensning af huden, derefter peeling eller indslusning af 30 % rent C-vitamin alt efter, hvad din hud trænger til, brynene rettes, og derefter afslutter vi med serum og beskyttende cremer.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS