pHformula

VARIGHED: 50 MIN. PRIS: 595 KR.

Ønsker du at arbejde med ældning, rødme/rosacea, hyperpigmentering eller Akne/uren hud, så er det her behandlingen for dig. Det er en enorm effektiv ansigtsbehandling, da den er baseret på en kontrolleret kemisk skin resurfacing, der fremkalder en accelererende form af cellefornyelse i hudens forskellige lag. Hvis du vil se resultater med det samme - er det her behandlingen for dig.


Hvem er behandlingen for?

Behandlingen er til dig, der vil se resultater. Behandlingen er specielt god til kunder, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb. Denne pHformula behandling er ekstrem effektiv og helt klart kommet for at blive!

Det er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og lægemidler. Denne dermatologiske teknologi "skin resurfacing" fokuserer på forskellige hudtilstande, hvorfor den fx er god til ældning, sensitiv hud, akne, rødme og hyperpigmentering.

Det får du
Det er i særdeleshed en unik behandling! Hjertet af pHformulas skinresurfacing er levelbehandlingerne. Levelbehandlingerne tilpasses både med indhold og styrke ved brug af level 1, 2 & 3, så den passer 100 % til dit behov. En pHformula behandling indeholder:
  • Afrensning af huden
  • Affedtning af huden med pHformulas S.K.I.N Primer
  • Der laves en sensitivitetstest
  • Der pensles med frugtsyre efter hudtilstand
  • Dine bryn rettes
  • Der påføres en maske efter hudtype, imens får du håndmassage
  • Vi afslutter med beskyttende cremer og solfaktor
Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS