Vi passer på dine fødder

Fodterapeut i Herning

Statsautoriseret fodterapeut

På plejet dine fødder ved en statsautoriseret fodterapeut i midten af Herning. Fodterapi henvender sig til alle lige fra ældre. Det er for dem som har svært ved selv at varetage den almindelig fodbehandling, til de som har fodproblemer, men også til dem der ønsker velvære og forkælelse af fødderne.

Hos os får du altid en personlig og nærværende betjening, med relevante råd netop for dig. Som professionel, statsautoriseret behandler holder jeg mig altid opdateret og kan derfor altid vejlede efter nyeste viden.

Jeg tilbyder forskellige typer af fodbehandlinger der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.  

Fokus på dig og dine fødder

En typisk behandling starter med, at jeg gennemgår foden for evt. deformiteter og fod- og neglesygdomme. Derefter klippes, slibes og renses neglene for døde hudceller, sæberester osv. Så beskæres den hårde hud, der fjernes evt. ligtorne og hælrevner beskæres. Jeg afslutter behandlingen med creme og en let fodmassage.

En fodbehandling tager cirka 45 minutter, og i den tid får vi en god snak om dine fødder, evt. smerter og sygdomme, og daglige rutiner. Jeg vejleder omkring daglig pleje af fødderne, hvad man kan holde øje skal og hvilke sko, som kan forbedre fodsundheden.

Sygdomsrelaterede fodproblemer

Vi møder patienten der hvor de er, og vejleder derfor om det der er relevant. Fodterapeuten kan derfor vejlede om sygdomsrelaterede fodproblemer såsom diabetes, gigt eller psoriasis, der kræver en særlig form for opmærksomhed og pleje. Ødemer, nedsat kredsløb eller betændelsestilstande er fx også faktorer, der påvirker fødderne negativt. Kompressionsstrømper, gode råd, indlæg og laserterapi er nogle af de redskaber fodterapeuten behandler med. Endelig kan jeg udstyre mine patienter med fodøvelser, som kan gøre fødderne mere smidige og afhjælpe fodsmerter, hvilket kan være et supplement til indlæg.

Vi behandler også..

Nedgroet negle

Nedgroede negle kan behandles med en bøjle, som fodterapeuten fremstiller specielt til dine negle.

Har du nedgroede negle, kan smerten lindres ved at sætte en såkaldt neglebøjle på den eller de negle, der volder problemer. Neglene vil langsomt blive rettet op af bøjlen.

Arvæv og fortykkede negle

I perioden fra 1930 til 1977 blev fodvorter behandlet med radium- eller røntgenstråling. Har du gennemgået ovenstående og efterfølgende fået generende arvæv, kan jeg aflaste problemet, med beskæring og evt. aflastning.

En fortykket negl kendetegnes oftest ved brune, gule og/eller hvide striber i neglens længderetning. Neglen kan virke porøs – især på undersiden.

Negle svamp

Vi har alle en masse naturligt forekomne svampe på kroppen, men hvis vi giver dem de rette betingelser, bliver de til gene for os. Svamp i neglene opstår ofte i forlængelse af, at man har svamp i huden mellem tæerne og under foden. En svamp negl kendetegnes oftest ved at neglen er brun og kan virke lidt porøs.

Kun en undersøgelse hos lægen eller hudlægen kan afgøre, om der er tale om svamp. Svamp i neglene behandles mest effektivt med receptpligtig medicin, men der kan forekomme tilfælde, hvor behandlingen ikke hjælper. Medicinen kan have bivirkninger, så det er vigtigt at drøfte problemet med lægen, inden behandlingen påbegyndes. Som fodterapeut kan jeg afhjælpe ved at slibe neglene så langt ned som muligt, og fjerne så mange svampesporer som muligt.   

Diabetes og gigt fødder

Diabetikere skal være særligt opmærksomme på deres fødder på grund af øget risiko for en række senkomplikationer. Hvis disse ikke forebygges og behandles effektivt, risikerer man alvorlige lidelser som fodsår og amputationer.

Gigt kan opstå i fødderne som i andre af kroppes led. Det kan give smerter og nedsætte din bevægelighed i foden. På fødderne kan der f.eks. danne sig knyster, og du kan få fejlstillede tæer og gigtknuder. Det kan give hård hud, ligtorne og negle, der enten fortykker eller bliver nedgroede.

Priser

Fodbehandling

 • ALMINDELIG FODBEHANDLING

  410 KR
  Neglene klippes, slibes, renses. Hård hud beskæres og evt. ligtorne og andet fjernes. Behandlingen afsluttes med creme og let fodmassage.

  Ved første behandling beregnes 1 time til behandling, da der skal oprettes journal.

 • Kompliceret fodbehandling

  510 kr

  Ved meget hård hud, mange ligtorne eller andre hudlidelser. Behandlingen tager ca. 65 min. 

 • Partial fodbehandling

  310 kr

  En halv behandling hvor der kun beskæres hård hud eller en neglebehandling. Behandlingen tager cirka 30 min.

 • Del fodbehandling

  210 kr

  Her behandles 1 problem eks. fjernelse af en ligtorn. Behandlingen tager ca. 20 min.

 • Luksus fodbehandling

  650 kr

  Til dig der virkelig vil forkæle dine fødder. Fodbad med olie, negle klippes, slibes og renses. Hård hud beskæres og behandlingen afsluttes med fodmaske og skøn fodmassage, der efterlader dine fødder silkebløde. Behandlingen tager ca. 90 min.

 • Journal oprettelse (engangsydelse)

  85 kr

  Pålægges behandlingen ved 1. besøg og kan ikke fravælges.

Tilkøb til fodbehandling

 • Shellac fuldfarve efter fodbehandling

  300 KR
  Inkl. aftagning ved næste fodbehandling. Det tager cirka 30 min som pålægges behandlingstiden.
 • Shellac fransk lakering efter fodbehandling

  350 kr
  Inkl. aftagning ved næste fodbehandling. Det tager cirka 45 min som pålægges behandlingstiden.
 • Fjernelse af almindelig neglelak inden behandling

  50 KR
 • Fjernelse af shellak eller Gellac pålagt hos anden klinik uden fodbehandling

  200 kr
  Tager ca. 20 min.
 • Fjernelse af shellak eller Gellac pålagt hos anden klinik før fodbehandling

  150 kr
  Ca. 15 min pålægges behandlingstiden

Shellac uden anden behandling

 • Shellac fuldfarve på fødderne

  400 KR

  Vi fjerner neglebånd og neglene tilslibes let, inden lakken ligges på, derfor skal neglene være klippet i den længde, der ønskes hjemmefra. Behandlingen afsluttes med plejende negleolie. Behandlingen er inkl. aftagning nogle uger efter hvis det ønskes. Behandlingen tager 1 time.

 • Shellac fransk lakering på fødderne

  450 kr

  Vi fjerner neglebånd og neglene tilslibes let, inden lakken ligges på, derfor skal neglene være klippet i den længde, der ønskes hjemmefra. Behandlingen afsluttes med plejende negleolie. Behandlingen er inkl. aftagning nogle uger efter, hvis det ønskes. Behandlingen tager 1 time.

*Neglelak og shellak pålagt af en anden behandler skal være fjernet inden behandling ellers pålægges 150 kr. 

Bøjle til negle

 • Bøjlebehandling

  210 KR

  Er der ikke mulighed for at sætte bøjle på neglen ved 1. besøg klargøres neglen til efterfølgende at kunne få bøjlen på. Neglen oprenses godt og tilslibes, evt. puds eller neglesplinter fjernes. Behandlingen tager ca. 20 min.

 • Fremstilling af påsætning af 1 bøjle

  250 kr

  Neglen klippes, slibes og oprenses. Fjederståls bøjle fremstilles til den nedgroede negl og fastlimes. Tager ca. 30 min.

 • Fremstilling og påsættelse af bøjle nr. 2

  195 KR
  Tager ca. 20 min.
 • Fremstilling og påsættelse af mere end 2 bøjler

  150 kr. pr. stk.
Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS