Vi passer på dine fødder

Fodterapeut i Herning

Statsautoriseret fodterapeut

På plejet dine fødder ved en statsautoriseret fodterapeut i midten af Herning. Fodterapi henvender sig til alle lige fra ældre. Det er for dem som har svært ved selv at varetage den almindelig fodbehandling, til de som har fodproblemer, men også til dem der ønsker velvære og forkælelse af fødderne.

Hos os får du altid en personlig og nærværende betjening, med relevante råd netop for dig. Som professionel, statsautoriseret behandler holder jeg mig altid opdateret og kan derfor altid vejlede efter nyeste viden.

Jeg tilbyder forskellige typer af fodbehandlinger der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.  

Fokus på dig og dine fødder

En typisk behandling starter med, at jeg gennemgår foden for evt. deformiteter og fod- og neglesygdomme. Derefter klippes, slibes og renses neglene for døde hudceller, sæberester osv. Så beskæres den hårde hud, der fjernes evt. ligtorne og hælrevner beskæres. Jeg afslutter behandlingen med creme og en let fodmassage.

En fodbehandling tager cirka 45 minutter, og i den tid får vi en god snak om dine fødder, evt. smerter og sygdomme, og daglige rutiner. Jeg vejleder omkring daglig pleje af fødderne, hvad man kan holde øje skal og hvilke sko, som kan forbedre fodsundheden.

Sygdomsrelaterede fodproblemer

Vi møder patienten der hvor de er, og vejleder derfor om det der er relevant. Fodterapeuten kan derfor vejlede om sygdomsrelaterede fodproblemer såsom diabetes, gigt eller psoriasis, der kræver en særlig form for opmærksomhed og pleje. Ødemer, nedsat kredsløb eller betændelsestilstande er fx også faktorer, der påvirker fødderne negativt. Kompressionsstrømper, gode råd, indlæg og laserterapi er nogle af de redskaber fodterapeuten behandler med. Endelig kan jeg udstyre mine patienter med fodøvelser, som kan gøre fødderne mere smidige og afhjælpe fodsmerter, hvilket kan være et supplement til indlæg.

Vi behandler også:

Nedgroet negle

Nedgroede negle kan behandles med en bøjle, som fodterapeuten fremstiller specielt til dine negle.

Har du nedgroede negle, kan smerten lindres ved at sætte en såkaldt neglebøjle på den eller de negle, der volder problemer. Neglene vil langsomt blive rettet op af bøjlen.

Fortykkede negle

En fortykket negl kendetegnes oftest ved brune, gule og/eller hvide striber i neglens længderetning. Neglen kan virke porøs – især på undersiden.

Arvæv

I perioden fra 1930 til 1977 blev fodvorter behandlet med radium- eller røntgenstråling. Har du gennemgået ovenstående og efterfølgende fået generende arvæv, kan jeg aflaste problemet, med beskæring og evt. aflastning.

Diabetes fødder

Diabetikere skal være særligt opmærksomme på deres fødder på grund af øget risiko for en række senkomplikationer. Hvis disse ikke forebygges og behandles effektivt, risikerer man alvorlige lidelser som fodsår og amputationer.

Gigt fødder

Gigt kan opstå i fødderne som i andre af kroppes led. Det kan give smerter og nedsætte din bevægelighed i foden. På fødderne kan der f.eks. danne sig knyster, og du kan få fejlstillede tæer og gigtknuder. Det kan give hård hud, ligtorne og negle, der enten fortykker eller bliver nedgroede.

Negle svamp

Vi har alle en masse naturligt forekomne svampe på kroppen, men hvis vi giver dem de rette betingelser, bliver de til gene for os. Svamp i neglene opstår ofte i forlængelse af, at man har svamp i huden mellem tæerne og under foden. En svamp negl kendetegnes oftest ved at neglen er brun og kan virke lidt porøs.

Kun en undersøgelse hos lægen eller hudlægen kan afgøre, om der er tale om svamp. Svamp i neglene behandles mest effektivt med receptpligtig medicin, men der kan forekomme tilfælde, hvor behandlingen ikke hjælper. Medicinen kan have bivirkninger, så det er vigtigt at drøfte problemet med lægen, inden behandlingen påbegyndes. Som fodterapeut kan jeg afhjælpe ved at slibe neglene så langt ned som muligt, og fjerne så mange svampesporer som muligt.   

Priser

Fodbehandling

 • Almindelig fodbehandling
  410 kr

Neglene klippes, slibes, renses. Hård hud beskæres og evt. ligtorne og andet fjernes. Behandlingen afsluttes med creme og let fodmassage.

Ved første behandling beregnes 1 time til behandling, da der skal oprettes journal.

 • Kompliceret fodbehandling
  510 kr

Ved meget hård hud, mange ligtorne eller andre hudlidelser. Behandlingen tager ca. 65 min. 

 • Journal oprettelse (engangsydelse)
  85 kr

Pålægges behandlingen ved 1. besøg og kan ikke fravælges.

 • Partial fodbehandling
  310 kr

En halv behandling hvor der kun beskæres hård hud eller en neglebehandling. Behandlingen tager cirka 30 min.

 • Del fodbehandling
  210 kr

Her behandles 1 problem eks. fjernelse af en ligtorn. Behandlingen tager ca. 20 min.

 • Luksus fodbehandling
  650 kr

Til dig der virkelig vil forkæle dine fødder. Fodbad med olie, negle klippes, slibes og renses. Hård hud beskæres og behandlingen afsluttes med fodmaske og skøn fodmassage, der efterlader dine fødder silkebløde. Behandlingen tager ca. 90 min.

Tilkøb til fodbehandling

 • Shellac fuldfarve efter fodbehandling
  300 kr

Inkl. aftagning ved næste fodbehandling.
Det tager cirka 30 min som pålægges behandlingstiden.

 • Shellac fransk lakering efter fodbehandling
  350 kr

Inkl. aftagning ved næste fodbehandling.
Det tager cirka 45 min som pålægges behandlingstiden.

 • Fjernelse af almindelig neglelak inden behandling
  50 kr
 • Fjernelse af shellak eller Gellac pålagt hos anden klinik uden fodbehandling
  200 kr
Tager ca. 20 min.
 • Fjernelse af shellak eller Gellac pålagt hos anden klinik før fodbehandling
  150 kr
Ca. 15 min pålægges behandlingstiden

Bøjle til negle

 • Bøjlebehandling
  210 kr
Er der ikke mulighed for at sætte bøjle på neglen ved 1. besøg klargøres neglen til efterfølgende at kunne få bøjlen på. Neglen oprenses godt og tilslibes, evt. puds eller neglesplinter fjernes. Behandlingen tager ca. 20 min.
 • Fremstilling af påsætning af 1 bøjle
  250 kr
Neglen klippes, slibes og oprenses. Fjederståls bøjle fremstilles til den nedgroede negl og fastlimes. Tager ca. 30 min.
 • Fremstilling og påsættelse af bøjle nr. 2
  195 kr
Tager ca. 20 min.
 • Fremstilling og påsættelse af mere end 2 bøjler
  150 kr. pr. stk.
Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS