Fødder

Ofte bliver ens fødder glemt og gemt væk i skoene. Det synes vi er lidt synd, derfor tilbyder vi den ultimative forkælelse for dine fødder. Med en fodbehandling vil dine fødder føles lette, friske og klar til at skinne igen. Vi passer selvfølgelig også på dine tånegle, og med Gellak vil du have flotte tånegle i op til 2 uger.  


Hvem er behandlingen for?

Alle bør en gang imellem sætte pris på sine fødder og give dem en kærlig fodbehandling. De er udsat for meget de fødder og har brug for lidt forkælelse og pleje. Du kan vælge at få en fodbehandling eller en lakering af dine tånegle med gellak. Du kan også vælge begge dele som den ultimative forkælelse, som virkelig vil få dine fødder til at skinne.  

Det får du

I en fodbehandling bruger vi Balsan, som er en frugtsyrepeeling, der går ind og peeler de døde hudceller væk, så vi derefter kan skrabe det hårde hud af. Vi filer dine negle og neglebånd, og hvis der er hård hud tilbage, filer vi det af, inden vi bruger en creme og neglebåndsolie. Vi slutter af med en afslappende massage. Du vil forlade vore klinik i Herning, som gik du på skyer.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS