Fjern dine tatoveringer med

Laserbehandling

Har du en tatovering du har fortrudt? Så fjerner vi den trygt igen. Vi har mange års erfaring med at fjerne uønskede tatoveringer med laser.  

Professionel tatoveringsfjernelse med laserbehandling

Anne er vores specialt når det kommer til fjernelse af tatoveringer, og hun har mange års erfaring, så du kan tryg sætte dig til rette i hendes stol. 

Anne er nemlig uddannet som lægeeksamineret hudterapeut og uddannet micropigmentist. Men det hele begyndte i 2014, hvor Anne tog til New York for at tage et laser kursus. Med en masse erfaring og flere år efter, fjerner Anne tatoveringer flere steder i Danmark. Anne mestrer mestre tatoverings fjernelse på højt professionel niveau.

Hvordan foregår tatoveringsfjernelse med laser?

Før behandling

Inden vi går i gang med at fjerne din tatovering stiller vi altid en række spørgsmål om din tatovering og om dit helbred.

Vi fotografere din tatovering, for at dokumentere processen. Du får selvfølgelig også en grundig forklaring om selve behandlingen, inden vi går i gang.

Du skal være opmærksom på at det kræver mere end 1 behandling, og der skal gå mellem 4 og 8 mellem behandlingerne. 

Under behandling

Vi bruger laser til at fjerne din tatovering. Hvad det er laseren gør, der fjerne tatoveringen kan du læse mere om nederst på siden.

Laseren, vi fjerner din tatovering med, er en Q-Switched laser af bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere, hvilket betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt.

Derudover køler vi behandlinsområdet under behandlingen for at lindre smerter.

Efter behandling

Du får selvfølgelig alt nødvendig information efter hver behandling, og er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål. 

Efter en behandling bliver det behandlede område smurt ind i salve og somme tider pakket ind i en bandage. Du kan bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen. 

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. 

Priser

 • X-small tatovering

  350 kr. pr. behandling

 • Small tatovering

  400 kr. pr. behandling

 • Medium tatovering

  500 kr. pr. behandling

 • Medium stor tatovering

  750 kr. pr. behandling

 • Stor tatovering

  1000 kr. pr. behandling

 • Ekstra stor tatovering

  1800-2200 kr. pr. behandling 

Priser er oplyst pr. behandling af din tatovering – du skal forventer flere behandlinger med 6-10 ugers mellemrum.

Det sker, når man fjerner en tatovering

Når du har får en laserbehandling sprænges blækket til mindre fragmenter. Det er dit immun system der sørger for at udskille blækket. Makrofager er en celletype bestående af de hvideblodlemmer. Makrofager er de såkaldte ”skraldemænd”, der rydder op, når din krop har brug for det.  Det gør de også når du får en laserbehandling. Hos nogle mennesker arbejder de hurtigere end hos andre. Det kan hverken du eller vi ændre i. Der er ikke noget, du kan gøre, for at processen skal gå hurtigere. Er du ryger, kan det godt tage længere tid at fjerne en tatovering, da det påvirker blodcirkulation og immunforsvar.

Laseren sender lysenergi gennem huden og sprænger blækket i bittesmå partikler, som makrofager ( kommer fra de hvide blodlemmer)  fjerner sammen med andre affaldsstoffer. Lymfe systemet  hjælper med rense blækket ud.

Styrken indstillles individuelt og afhænger af hudtype og tatoveringsdybde.
Efter 1-2 behandlinger kan styrken skrues op.  Styrken vi vælger, er nøje vurderet efter hvor meget blæk der er i huden. Om der er farver i, eller flere lag blæk.

Under behandlingen køler vi området med en Cryo 6 skin cooling system, som blæser kold luft på behandlingsområdet.  Det er med til at lindre smerter og gøre processen mere behagelig.

Vi begynder altid med at tjekke om lysstyrken er passende til din hud samt til den tatovering, der skal behandles. Derefter går vi i gang. Vi tager altid behandlingen i dit tempo, så hvis du vil holde en pause, siger du blot til. Det tager kun få sekunder fra laseren rammer huden til det er overstået. Så flyttes laseren til næste punkt. Efter en behandling køler vi altid området.

 
Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS