Brude makeup

Alle brude fortjener at føle sig smuk på deres store dag! Vi står klar til at forkæle dig, så du kan shine på din dag. Det er din dag, og alt skal være præcis, som du ønsker det, og det gælder også din makeup. Hvad end du er til den naturlige brude makeup eller der skal lidt mere farve på, så hjælper vi dig.


Du er i centrum

Din makeup er en stor del af det look, du ønsker at udstråle som brud. Det skal passe til din brudekjole, dit hår og din personlighed. Vi lytter til dine ønsker, og står klar til at guide dig til den helt perfekte brudemakeup i vores klinik i Herning.

Vores makeup er nøje udvalgt og er af absolutte bedste kvalitet. Vi har et bredt udvalg, så der er garanti for, at du kan få den makeup, du drømmer om.

Vi skaber rammerne

For at din make up kan være helt perfekt på selve dagen, mødes vi lidt tid før din bryllupsdag, hvor vi snakker om dine ønsker, vejleder dig og vi lægger en makeup, indtil du er helt tilfreds. På selve dagen skaber vi rammerne for en stemningsfuld og hyggelig start for dig. Vi mødes i klinikken i centrum af Herning, hvor du er mere end velkommen til at tage dine nærmeste med.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS