Makeup

Make up fylder mere og mere og flere begynder at bruge makeup. Mulighederne for make up bliver konstant udvidet og der opstår konstant nye tendenser. Vi sætter en ære i altid at være opdateret på de nyeste trends og vores makeup i klinikken følger med så vi har det rigtige værktøj. 


Hvad kan vi?

I en personlig makeup vejledning tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker. Vi gennemgår de problematikker, du kan have med makeuppen og vejleder dig til, hvordan du lægger en pæn makeup. Vi viser dig de teknikker, du har brug for, men du får det også selv i hænderne, så du selv kan bruge det senere. Vil du fx lære hvordan du bruger highlighter, får fyldigere bryn, flot glød eller noget fjerde, står vi klar til at hjælpe dig.

I en dagsmakeup lægger vi en naturlig make up, så du kan se frisk ud hele dagen.

Vælger du en aftenmakeup, sætter vi lidt mere knald på og kan fx lege med nogle farver. Alt efter dine ønsker kan vi lege med contour, smokey eyes eller en flot fyldig læbe. Vi lover, at du kommer til at stå knivskarpt!

Kun det bedste er godt nok

Vi gør meget ud af at følge med i tendenser, og vi sætter en ære i at det makeup, der pryder vores hylder er moderne og af topkvalitet. Du finder fx contour sticks, liquid lipstick og et bredt udvalg af highlighter og øjenskygger.

Vi bruger Pure cosmetics som er 100 % cruelty free, talc free, parabene fri, gluten free, petroleum free, mineral oil free, vegan friendly og sodium lauryl sulfate free. Så det passer, når vi siger, at vi går op i kvalitet.

Derudover bruger vi den originale beauty blender, da den giver et helt naturligt finish på huden.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS