Gellak

Gellak er det nyeste og bedste indenfor neglelak, som flere og flere sværger til. Og det er der mange gode grunde til. Gellak ser mere naturlig ud på neglen, den holder bedre (op til 2 uger) og så ødelægger den ikke din negl, som mange almindelige gele og akryl neglelakke kan gøre. Så kom forbi klinikken så kan vi få en snak om dine ønsker.


Hvem er behandlingen for?

Gellak er for absolut alle, som ønsker lækre negle! Vi har farver i alle regnbuensfarver, der kan kombineres, præcis som du ønsker. Du kan forlade vores klinik i Herning med elegante, traditionelle negle eller med negle som er lidt mere farverige.  

Det får du

Når du får en Gellak behandling hos os, får du ikke blot lagt en flot Gellak, vi plejer også dine negle. Vi starter med at file dine negle og skubbe dine neglebånd op og klipper dem. Derefter lakerer vi dine negle i præcis den farve, du ønsker og som i vores Gellak LED lampe tørrer på sekunder – så ikke noget med at vifte med fingrene og vente på det tørrer. Vi slutter af med neglebåndolie og en dejlig let massage af hænderne.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS