Se godt ud hele dage med

Permanent makeup

Permanent makeup er for alle! For dig der gerne vil have perfekte bryn uden at skulle bruge tid på det om morgenen, og dig der vil have fyldige læber døgnet rundt – uden det ser unaturligt ud.

Din tryghed og ønsker er i fokus

Lea er uddannet mikropigmentist hos Labina Danmark, og det er hende du møder på klinikken, hvis du ønsker permanent makeup – for der findes ikke nogen bedre end hende! Lea er fascineret af det naturlige resultat, og er utrolig grundig i sit arbejde for at opnå det bedste resultat.

Lea arbejder udelukkende med de bedste maskiner og produkter, for at kunne tilbyde kunder den allerhøjeste kvalitet. Derfor er alle produkter EU-certificerede, godkendte af sundhedsstyrelsen og organiske.

Hos Lea er du altid i trygge hænder, og der bliver lyttet til dine individuelle ønsker, så I sammen opnår det helt perfekte resultat for dig.

Efteruddannelser er noget der bliver prioriteret højt, så vi altid er med på den nyeste mode, og du kan gå herfra med et resultat af højeste kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om permanent makeup af bryn og læber herunder.

Bryn

Det er yderst populært at få lavet permanent makeup bryn – og det er der ikke noget at sige til, for det ser naturligt og virkelig flot ud. Der findes mange forskellige teknikker, når det kommer til permanent makeup bryn.  Lea arbejder med maskine og microblading.  

Læber

Hvis du ønsker fyldigere, mere markerede læber eller blot at forenkle hverdagen ved at slippe for at skulle bruge læbestift, så er permanent makeup af læber, lige noget for dig.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering, der oftes bruges i ansigtet til at understrege og tydeliggøre de træk vi fra naturens side er født med. Ønsker du mere symetriske bryn, læber der syner fyldigere eller blot en diskret eyeliner, er permanent makeup det rette valg. Alle behandlinger udføres med udstyr af højeste kvalitet og sikkerhed.

Behandlingen foregår ved at der tilsættes pigmenter til hudens midterste lag. Disse pigmenter lægges ikke så dybt i huden, som almindelige tatoveringer. Det betyder at de lysnes i løbet af 3-5 år, og er derfor ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer.

På klinikken anvender vi udelukkende EU-godkendte pigmenter fra Labina som er:

  • Fri for sprit
  • Fri for parabener
  • Fri for tungmetaller, jernoxider og titanium dioxid
  • Organiske
  • Farverige, uden blålige/rødlige undertoner

Behandlingerne gør ikke ondt, men du vil kunne opleve irritation af huden under behandlingen.

Holdbarheden af din permanent makeup afhænger af flere ting. En betydningsfuld ting for holdbarheden af din permanent makeup er metoden den er lavet med. Permanent makeup lavet med maskine, har generelt en længere holdbarhed end permanent makeup lavet manuelt. Dette skyldes at maskinen kommer længere ned i huden, men modsat giver de manuelle metoder også ofte et mere naturligt resultat.

Permanent makeup lavet med maskine har en gennemsnitlig holdbarhed på 16-24 måneder, hvor manuelt optegnede bryn har en holdbarhed på 10-14 måneder før de skal genopfriskes. Den længste holdbarhed opnåes ved at kombinere disse to metoder, her er du oppe på 18 måneder før genopfriskning kræves.

En anden faktor for holdbarheden er din hudtype, nogle hudtyper holder bedre på faven end andre. Her er det vigtigt at du følger vejledningen nøje for at give de påførte pigmenter de bedste vilkår.

Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS