Voksning af ansigtet

Det kan være grænseoverskridende at blive vokset i ansigtet, derfor er vi nænsomme og bruger den bedste, mest effektive voks. Vi er præcise og fjerner kun hårene der, hvor du ønsker det. Med vores flydende voks fjerner vi nemt og sikkert uønsket hårvækst. Når hårene fjernes med voks, vokser de nye hår finere ud, i modsætning til hårfjerning med skraber, hvor hårene bliver kraftigere og til tider også mørkere.

Hvem er behandlingen for?

Uønsket hårvækst i ansigtet er et problem, de fleste af os kender til. Heldigvis er der en nem og effektiv måde at komme det til livs.

Med flydende voks kan vi være helt præcise og fx lave en skarp kant ved øjenbrynene. Fordelen ved at bruge voks istedet for pincet er, at du undgår at skade huden og lave små sår. Samtidig får voksen alle de små dun med.

Vi fjerne uønsket hårvækst
Når vi fjerner hårvækst, er vi altid opmærksomme på at bruge den rette mængde voks og rette temperatur, og kun fjerne det du ønsker. Vi står selvfølgelig klar med gode råd og vejledning. Vi kan ikke komme uden om, at det ikke er helt smertefrit at blive vokset, men vi hører gentagne gange fra vores kunder, at smerten ved Berodin er minimal. I ansigtet vokser vi:
  • Bryn
  • Overlæbe
  • Hage
  • Næse
  • Ører
  • Hele ansigtet
Tidsbestilling

Bestil din tid online her eller kontakt os på info@yourskin.dk

Kontakt

Søndergade 8
7400 Herning
Tlf: 97 20 80 60
Email: info@yourskin.dk

Cookie- og privatlivspolitik  - Handelsbetingelser 
  Copyright © Your Skin ApS