Dermaroller – Home Care Kit

DKK1.725

Et fantastisk sæt til at kickstarte huden. Dermaroller Home Care (hjemmerulle) har revolutionerende effekt på fine linjer, ar, acne/uren hud og grove porer. Rullen sætter gang i blodcirkulationen og giver dermed huden mere vitalitet og glød. Roller Cleaner sørger for at desinficerer rullen så du undgår bakterier. Lipopeptide er en serum som giver masser af fugt og næring til huden. Produktet kan trænge dybere ned og er super effektiv efter rulning. Afslut med Hydration Mask som giver intens fugt til huden og virker kølende og beroligende.

5 på lager

Varenummer (SKU): 107 Varekategori: Tags: , , , , , Brand:

Beskrivelse

Dermaroller Home Care 0,2 mm:

Hovedet på rullen består af 162 mikronåle med en nålelængde på 0,2 mm. I langt de fleste tilfælde er behandling med Dermaroller smertefri.

Dermaroller Home Care stimulerer cellefornyelsen og ”narrer” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Således boostes hudens regenereringsproces og cellefornyelse og tykkelsen af epidermis øges.

Anbefales at bruge 1-3 x om ugen. Dermaroller Home Care kan anvendes til ansigt, hals, decolleté og hænder og anbefales til alle hudtyper.

 

Roller Cleaner:

Specialudviklet rensevæske til Dermaroller Home Care rulle og Dermaroller Beauty Mouse.

Anvendes efter hver behandling til nem og hurtig desinficering af rullen for at undgå udvikling af bakterier.

 

Lipopeptide:

Indholdet af aktive ingredienser og antioxidanter giver næring til huden og understøtter hudens cellereparation og cellefornyelse.

Lipopeptide med A-vitamin reducerer ældningstegn, men anbefales også til solskadet hud, rygerhud, uren hud og hud med store porer.

 

Hydration Mask:

Dermaroller Hydration Mask er en intensiv fugtmaske uden parabener udviklet til hurtigt at give fugt til dehydreret hud.

Maskens fine silkeagtige materiale er gennemfugtet med højkvalitetspeptider og hyaluronsyre, der tilfører huden dybtvirkende pleje og fugt samt understøtter hudens egen produktion af kollagen.

Maskens kølende effekt virker beroligende på huden, og den aktive serum stimulerer cellereparationen.

Dermaroller Hydration Mask er især velegnet til tør, stram og stresset hud, efter peelende hudplejebehandlinger, til rygerhud, efter flyvning (på grund af aircondition) samt efter for meget sol, men kan anvendes til alle hudtyper efter behov.

Masken opbevares med fordel i køleskabet for at forstærke den kølende fornemmelse.

 

Anvendelse:

Henvendelse til klinikken for professionel vejledning inden køb.

 

Indeholder:

1 x Dermaroller Home Care 0,2 mm

1 x Roller Cleaner 30 ml

1 x Lipopeptide with Vitamin A, 30 ml

1 x Hydration Mask

1 x Hårbånd

Samt vejledning