Ling – Sparkling Makeover Mask, 5 stk.

DKK625

Ling SparkLING Make-over Mask er en banebrydende maske skabt med Carbonoxy Therapy for en her og nu effekt – et pust af frisk glød til dit ansigt. Masken mindsker synligheden af fine linjer og rynker, har en udrensende, lymfestimulerende, lokalt slankende og plumpende effekt. Den mindsker udbrud i huden, synligheden af store porrer og ar, alt imens den giver et intenst fugtboost og fornyet glød til huden.

3 på lager

Varenummer (SKU): 485053 Kategori: Tags: , , , , , Brand:

Beskrivelse

Ling SparkLING Make-over Mask er en banebrydende maske skabt med Carbonoxy Therapy for en her og nu effekt – et pust af frisk glød til dit ansigt. Masken mindsker synligheden af fine linjer og rynker, har en udrensende, lymfestimulerende, lokalt slankende og plumpende effekt. Den mindsker udbrud i huden, synligheden af store porrer og ar, alt imens den giver et intenst fugtboost og fornyet glød til huden. SparkLING Make-over Mask er en multi-tasker, der med en kombination af O2 og CO2 bringer ilt op til hudens overflade for et øjeblikkeligt resultat. Produktet indeholder nøgleingredienserne: Oxygen plasma (Perfluorodecalin) som heler, ilter og booster huden. Ris- og soyaekstrakt, som stimulerer dannelsen af collagen i huden. Hyaluronsyre for et maksimalt fugtboost.

 

God at bruge lige op til en begivenhed/fest da huden får en flot glød og en masse ilt til cellerne.

 

Anvendelse:

Tag halvdelen af et brev ud i hænderne og fordel det over ansigtet. Lad virke i 10-15 min. (Indtil den “boblende” fornemmelse er aftaget.)

Rens af med varmt vand. Resten af brevet lukkes til og sættes i køleskabet.

Anvendes 1 gang om ugen eller efter behov.

 

Indeholder:

5 masker x 7 g

Et brev kan deles så der er til 2 gange.

Der er derfor til 10 behandlinger.