Tilbud

Murad – Man, Face Defense, SPF15, 50 ml

DKK400 DKK200

Murad Face Defense SPF 15 er et patenteret Skin Repair System som genopbygger hudens elasticitet og udstråling, når den har været udsat for miljømæssige påvirkninger. Indeholder antioxidanter og solbeskyttelse, som beskytter og holder huden sund.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 80161 Kategori: Tags: , , , , Brand:

Beskrivelse

Murad Man Face Defense er en let fugtighedscreme, der fugtmætter huden og indeholder antioxidanter og bredspektret UV-solfilter, der beskytter mod miljømæssige skader og ældning. Cremen tilfører huden vigtig fugt uden, at fedte og uden, at få huden til at skinne. Denne fugtighedscreme er fra Murad Man serien, som er en serie designet til mænds hudpleje i et enkelt 3-trins system. Serien henvender sig til mands hud med særligt fokus på pleje i forbindelse med barbering og beskyttelse af huden i det hele taget. Produkterne indeholder Beard Softening Complex og Tea Tree oil. Huden efterlades velfugtet og beskyttet med SPF 15.

 

Anvendelse:

Massér et jævnt lag på ansigt og hals efter rens og behandling af huden

 

Indeholder:

50 ml

 

Ingredienser:

Avobenzone (2.50%)Octinoxate (7.50%), Oxybenzone (2.00%). Ikke aktive ingredienser: Water (Aqua), Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Phospholipids, Retinyl