Tilbud

PÜR – Translucent Setting Powder, 9 g.

DKK269 DKK160

Translucent Setting Powder er en gennemsigtig løs setting pulver med en indbygget svamp. Denne setting powder er et must for at få en fejlfri makeup. Den hjælper med at låse makeuppen fast til huden, uden at tilføje farve. Den er meget let, som gør at denne setting powder har en gennemsigtig mat finish. Den vil ikke sætte sig i fine linjer eller porer men blender naturligt og problemfrit ind i huden.

3 på lager

Beskrivelse

Translucent Setting Powder er en gennemsigtig løs setting pulver med en indbygget svamp. Denne setting powder er et must for at få en fejlfri makeup. Den hjælper med at låse makeuppen fast til huden, uden at tilføje farve. Den er meget let, som gør at denne setting powder har en gennemsigtig mat finish. Den vil ikke sætte sig i fine linjer eller porer men blender naturligt og problemfrit ind i huden. Setting powderen er lavet af en kombination af ginseng, grøn te og vitamin b for at hjælpe med at forynge udseendet i din hud. Den giver et fejlfrit finish hvor linjer og synlige pore udviskes.

 

Anvendelse:

Påfør som sidste finish på din makeup.

 

Indeholder:

9 g.

 

Ingredienser:

MICA, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PANTHENOL, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF POWDER, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, CERAMIDE AP, RETINOL, LACTIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, VANILLIN, POLOXAMER 338, SILICA, GLYCERIN, AQUA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)